Beoordelingen van Piccolino Almelo

Recente recensies van Piccolino Almelo

4 sterren na 12 reviews

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw hele lekker pizza gegeten! Echt een aanrader als je van echte Italiaanse pizza houdt! Bezorger is ook erg vriendelijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kapsalon was erg vet door de kaas, alles was slap .....vlees was lekker en het was erg jammer dat ze nog maar een half portie spareribs hadden!! Ik kreeg een stukje van drie ribbetjes wel doner erbij geregen.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super het eten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza’s en goede service.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza's en altijd verse shoarma en aardappelen!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit die ik gewend ben :( Inhoud calzone bestond voor meer dan 80% uit ui! Rest van de ingrediënten marginaal aanwezig. Teleurgesteld. Hopelijk volgende keer weer als vanouds.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker. We hebben met zn 4 heerlijk gegeten. Het eten is ook goed warm!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt een aanrader altijd goed eten altijd goed warm en vers echt top en zeer snelle bezorging en zeer aardige mensen heb alleen maar lof voor deze zaak ze werken heel hard en hebben liefde voor hun zaak en dat proef je terug in het eten

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam meer dan een uur later dan de afgesproken bezorging. De pizza was deze keer vies, alsof de salami bedorven was. Dus dat gedeelte ook weggegooid. Bij de kipstukjes met aardappelschijfjes waren de aardappelschijfjes erg slap geworden. Voor ons voorlopig even klaar met piccolo.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren lekker helaas was de bodem beetje taai wat eigenlijk jammer was en niet gewend ben van hun verder was smaak en versheid goed Bezorging was mooi optijd ga zo door

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten😋